Page 1
Haagen Dazs
Standard

Haagen-Dazs вече е в E-Motion Club

Ако сте истински ценители на изкушението наречено сладолед, то Вие със сигурност познавате Haagen-Dazs – най-добрият сладолед в света! Ако името не Ви е познато – каним Ви да се запознаете и Ви гарантираме, че това ще е една невероятно вкусна среща, тържество за всичките Ви сетива.

Ако Haagen-Dazs не Ви говори нищо, това няма да е толкова чудно, защото доскоро той въобще не се внасяше в България. От миналата седмица E-Motion Club има удоволствието и честта да е едно от двете заведения в страната, които го предлагат в менюто си.

Haagen-Dazs

Историята на този сладолед започва през 1961 година, когато Рубен Матус решава да направи висококачествен сладолед само от най-чисти и истински съставки – мляко, сметана и жълтъци, без каквито и да било консерванти. Първоначално се предлагат само три класически вкуса – ванилия, шоколад и кафе. Благодарение на превъзходните вкусови качества на Haagen-Dazs, славата му бързо се разнася из цял Ню Йорк и през 1976 година се появява и първият специализиран магазин на марката. Матус сам измисля името на марката си, така че да има датско звучене (поне според него), защото тогава Дания е имала репутацията на най-добрият млекопроизводител в света, а той търси асоциация с продукта си. Дори първите етикети са с нарисувана контурна карта на Дания. В крайна сметка името никак не е датско, защото в датския няма нито умлаут, нито сричка от zs, но очевидно предприемчивостта му е успяла и до днес Haagen-Dazs и синоним на пълномаслен млечен сладолед по цял свят.

Във времето компанията променя единствено логото си и запазва стриктната си политика да използва само истински и свежи продукти, а не заместители. Сладоледът няма консерванти или изкуствени подсладители, които са толкова вредни за човешкото здраве, както и оцветители. С времето компанията развива разнообразието си от вкусове, като за всеки един донася продуктите си от различни краища на света в търсене на най-високото качество – ванилията идва от Мадагаскар, ядките макадамия от Хавай, а шоколадът, разбира се, от Белгия. Нищо чудно, че любовта към Haagen-Dazs идва с първата лъжичка!

Тази марка сладолед е изключително некомерсиална и попада в премиум клас продуктите, така че едва ли ще видите реклама, но веднъж опитате ли го… гарантираме Ви, че няма да погледнете друг сладолед.

Haagen_Dazs

В E-Motion Club в момента можете да се насладите на вкусовете Ягодов чийзкейк, Белгийски шоколад и Пралина и сметана, всеки в индивидуална опаковка от 100 мл. Не се подвеждайте пo малката на глед опаковка, защото тя е измамна. Лисата на вода под формата на ледени кристали и изкуствени субстанции намалява обема за сметка на качеството. Кой би избрал замразена вода пред първокачествен сладолед заради обем, който дори не е задоволителен и въпреки че сте изяли голямо количество, пак изпитвате глад за още? Познато усещане, нали?

При Haagen-Dazs на първо място е качеството. Така че, който и вкус да изберете, ще се изумите на плътния кадифен вкус на млечен сладолед и премерената до съвършенство сладост, които Ви доставят истинско блаженство! Какво остава за нас, освен да Ви го сервираме с любов?