Page 1
Emotion club 453
Standard

Как се прави един детски рожден ден незабравим?

Детските рождени дни винаги са изпитание за родителите. Kакво ще се хареса на децата? Как да ги забавляваме достатъчно, че да не правят бели и задължително да е безопасно? Да не се повтаряме с рождените дни на другарчетата на детето ни, да не е прекалено скъпо, храната да е качествена, тортата  да е красива и вкусна… Детски център, вкъщи, или другаде? Въпросителните са милион и една. Няма верни и грешни отговори. Има по-сполучливи детски партита и недотам удачни такива.

Затова – ето го нашия опит да помогнем за най-страхотния детски рожден ден – този на вашето дете.

Избягайте от тривиалните решения и изберете нестандартна локация за тържеството, която да предлага няколко много ключови неща: простор, безопасност  (без остри ръбове и опасни предмети в залата, където ще е вашия рожден ден), възможност да се отделите от останалите гости и голямо разнообразие от игри.

E-motion Club е изключително подходящ със Зелената си зала именно за щури детски тържества. Залата се затваря само за вашия рожден ден и забавата започва. Озвучаването го избирате вие, украсата можем да направим според вашите предпочитания и идеи, а на телевизорите в залата може да върви любимото на децата детско филмче, снимки или каквото друго изберете.

Emotion club 453

Децата обичат да се маскират и карнавалът почти винаги и безотказно работи. Ако празнувате рожден ден на момиченце принцесите, русалките и феите са вашите герои. А ако е момче – то е ясно – супер героите, любимите самолети или пък друго.Поне за част от тържеството, защото няма нищо по-непостоянно от децата и на тях бързо им омръзва всичко.

А когато се наситят на карнавала – спокойно. Имаме решениетоX-BOX 360 Kinect и забавата продължава. X-BOX 360 Kinect е интерактивна игра, обособена в отделна зала, в непосредствена близост до Зелената зала. Чрез 3D motion сензори всяко движение на играча се улавя и пренася директно в играта. Така децата могат да са рамо до рамо с Мики Маус, Питър Пан, Мечо Пух, Пепеляшка и още много любими герои в зависимост от възрастта им.

3

А имате на разположение и билярд, и touch-screen маса, маса за интерактивни игри, която включва разнообрази от Не се сърди човече до Around In Space.

И не на последно място – какво е рожден ден без торта? Можете да разчитате на нашата кухня за това и да си спестите обикалянето за торта и притеснението за пренасянето и съхранението.

Остава да изберете менюто за малчуганите, а и за техните родители, които ще ги доведат. На каквото и да се спрете от богатото ни меню или пък да предпочетете да подготвим специален за вас кетъринг, можете да разчитате на първокласни свежи продукти, полезни за децата, приготвени с много внимание от нашите готвачи.

И в крайна сметка, най-страхотният рожден ден е на лице, а вие можете да се радвате на усмивката на лицето на малчугана ви, който, бъдете сигурни, цяла година ще помни този рожден ден. Чак до догодина, когато отново ще е специален.

8

Standard

Празнувай рождения си ден в E-motion Club

Знаете ли, че в E-motion Club можете да отпразнувате рождения си ден при специални условия?

 

Нека ви дадем някои идеи как празникът да стане специален и за Вас, и за Вашите гости:

 

1. Нетипичният и разчупен интериор винаги е добра идея за едно страхотно парти с приятели. А какво ще кажете, ако една и също локация може да ви предложи 4 различни решения? Празникът може да се проведе, където предпочитате:

-       на удобно сепаре в Голямата зала;

-       в изключително уютната обстановка на Chesterfield залата;

8573

-       на високи масички, до библиотека с книги в Зелената зала;

Emotion club 449

-       а през лятото – в прохладната и красива градина.

E-motion Garden 2014

Може да си резервирате определен брой места или цяла зала. Chesterfield и Зелената зала често се наемат целите за частно парти. Така Вие и Вашите гости сте отделени от останалите посетители на клуба и съвсем спокойно можете да дадете воля на емоциите и вълненията :)

2. Ходили ли сте на скучно парти? Вероятно да. И не искате и Вашeто да е такова, нали? Ако нямате представа с какво да забавлявате гостите си, ние имаме предложение. Независимо в коя зала изберете да празнувате – там са нашите  разнообразни игри:

Emotion club 218

-   билярд;

-   снукър;

-   дартс;

-   тъч масите (от „Не се сърди човече“ и „Монополи“ до Black Jack и Around in space);

E-motion club X box 616

 

-   X Box 360 Kinect – интерактивната игра, която завладя света; чрез 3D motion сензори тялото на играчите буквално се сканира, всяко движение се пренася директно в играта и Вие се превръщате в супер герой, поп звезда или спортен състезател (X box залата е обособена, но до нея най-лесно се стига от Зелената зала).

3. И разбира се, стигнахме до един от основните въпроси за всеки домакин – хапването. Какво? Колко? Дали всеки да си поръчва сам или? В E-motion Club можете предварително да поръчате храната и напитките и да разчитате на нашия екип да Ви посъветва каква комбинация ще се хареса на гостите Ви. Имаме опит с доста частни партита и специални събития и можем да Ви помогнем и за оптимален баланс цена – качество. Можете да разгледате богатото ни меню тук и тук. А тук –  специалната селекция с отлежали уиски брандове, които поднасяме в Chesterfield залата.

4. Колко голямо ще е тържеството Ви? Ако имате повечко гости – имайте предивд, че билярдните и снукър маси могат да бъдат покрити и да бъдат използвани като маси за подреждане на кетъринг и напитки. Така оптимизираме мястото и се получава много удобно.

 DSC_0014 (2)

5. Видео поздравления за рожденика? Най-скъпите ви моменти заедно в една презентация? Снимки или видео от последния Ви рожден ден, ваканция или друго важно събитие? Разбира се! Във всяка зала, а и в градината, има телевизори и възможност за поставяне на голям екран и мултимедиен проектор. Ако резервирате Зелената зала само за Вашия празник – на телевизорите можете да гледате, каквото Вие пожелаете.

6. Балони, цветя, гирлянди? Можете изцяло да разчитате на нас да украсим според Вашите предпочитания и насоки, а може и да ни оставите да творим.

 

Всички други съвети и хрумки ще споделим на гостите, а не на рождениците – те трябва да бъдат изненада :)

X box деца
Standard

Подарете на детето си Дисни приключение в X Box залата на E-motion Club – всяка неделя на половин цена

Считано от 1 юни всяка неделя в E-motion Club ще бъде празник за децата.

Малчуганите от 4 до 12 годишна възраст ще могат да се забавляват в нашата X Box зала от 10:00 ч. до 16:00 ч. на половин цена.

А специално на 1 юни – на половин цена ще бъдат и всички игри в Зелената зала (3 маси за билярд и тъч маса).

Дисни приключенията (Играта Disneyland Adventures), в които детето Ви може да прегърне Пепеляшка или Мечо Пух, например, са само малка част от широкото разнообразие от игри и забавления.

X Box 360 Kinect е интерактивната игра, която завладя света. Чрез 3D motion сензори тялото на играчите буквално се сканира, всяко движение се пренася директно в играта и който играе се превръща в приятел  на Питър Пан, супер герой, поп звезда или спортен състезател.

X box деца

Има игри подходящи както за най-малките (4-5 годишни), така и за по-големите, а забавата е и за възрастните. Независимо дали се търси съкровище, намира се изход от лабиринта, среща се с Дисни герои и т.н., тези игри развиват комбинатовно мислене у децата, тяхната находчивост и стратегическото постигане на поставената в играта цел.

Промоцията за X box залата важи всяка неделя, считано от 1 юни, от 10:00 ч. до 16:00 ч.

Ако имате въпроси или колебания кои игри са подходящи за възрастта на Вашите деца, екипът на E-motion Club е винаги на Ваше разположение. Можете да задавате въпросите на място в клуба, както и по телефона (088 888 6240) или на Facebook страницата ни.

Emotion club X box