Page 1
Standard

Празнувай рождения си ден в E-motion Club

Знаете ли, че в E-motion Club можете да отпразнувате рождения си ден при специални условия?

 

Нека ви дадем някои идеи как празникът да стане специален и за Вас, и за Вашите гости:

 

1. Нетипичният и разчупен интериор винаги е добра идея за едно страхотно парти с приятели. А какво ще кажете, ако една и също локация може да ви предложи 4 различни решения? Празникът може да се проведе, където предпочитате:

-       на удобно сепаре в Голямата зала;

-       в изключително уютната обстановка на Chesterfield залата;

8573

-       на високи масички, до библиотека с книги в Зелената зала;

Emotion club 449

-       а през лятото – в прохладната и красива градина.

E-motion Garden 2014

Може да си резервирате определен брой места или цяла зала. Chesterfield и Зелената зала често се наемат целите за частно парти. Така Вие и Вашите гости сте отделени от останалите посетители на клуба и съвсем спокойно можете да дадете воля на емоциите и вълненията :)

2. Ходили ли сте на скучно парти? Вероятно да. И не искате и Вашeто да е такова, нали? Ако нямате представа с какво да забавлявате гостите си, ние имаме предложение. Независимо в коя зала изберете да празнувате – там са нашите  разнообразни игри:

Emotion club 218

-   билярд;

-   снукър;

-   дартс;

-   тъч масите (от „Не се сърди човече“ и „Монополи“ до Black Jack и Around in space);

E-motion club X box 616

 

-   X Box 360 Kinect – интерактивната игра, която завладя света; чрез 3D motion сензори тялото на играчите буквално се сканира, всяко движение се пренася директно в играта и Вие се превръщате в супер герой, поп звезда или спортен състезател (X box залата е обособена, но до нея най-лесно се стига от Зелената зала).

3. И разбира се, стигнахме до един от основните въпроси за всеки домакин – хапването. Какво? Колко? Дали всеки да си поръчва сам или? В E-motion Club можете предварително да поръчате храната и напитките и да разчитате на нашия екип да Ви посъветва каква комбинация ще се хареса на гостите Ви. Имаме опит с доста частни партита и специални събития и можем да Ви помогнем и за оптимален баланс цена – качество. Можете да разгледате богатото ни меню тук и тук. А тук –  специалната селекция с отлежали уиски брандове, които поднасяме в Chesterfield залата.

4. Колко голямо ще е тържеството Ви? Ако имате повечко гости – имайте предивд, че билярдните и снукър маси могат да бъдат покрити и да бъдат използвани като маси за подреждане на кетъринг и напитки. Така оптимизираме мястото и се получава много удобно.

 DSC_0014 (2)

5. Видео поздравления за рожденика? Най-скъпите ви моменти заедно в една презентация? Снимки или видео от последния Ви рожден ден, ваканция или друго важно събитие? Разбира се! Във всяка зала, а и в градината, има телевизори и възможност за поставяне на голям екран и мултимедиен проектор. Ако резервирате Зелената зала само за Вашия празник – на телевизорите можете да гледате, каквото Вие пожелаете.

6. Балони, цветя, гирлянди? Можете изцяло да разчитате на нас да украсим според Вашите предпочитания и насоки, а може и да ни оставите да творим.

 

Всички други съвети и хрумки ще споделим на гостите, а не на рождениците – те трябва да бъдат изненада :)