Как се прави един детски рожден ден незабравим?

Детските рождени дни винаги са изпитание за родителите. Kакво ще се хареса на децата? Как да ги забавляваме достатъчно, че да не правят бели и задължително да е безопасно? Да не се повтаряме с рождените дни на другарчетата на детето ни, да не е прекалено скъпо, храната да е качествена, тортата  да е красива и вкусна… Детски център, вкъщи, или другаде? Въпросителните са милион и една. Няма верни и грешни отговори. Има по-сполучливи детски партита и недотам удачни такива.

Затова – ето го нашия опит да помогнем за най-страхотния детски рожден ден – този на вашето дете.

Избягайте от тривиалните решения и изберете нестандартна локация за тържеството, която да предлага няколко много ключови неща: простор, безопасност  (без остри ръбове и опасни предмети в залата, където ще е вашия рожден ден), възможност да се отделите от останалите гости и голямо разнообразие от игри.

E-motion Club е изключително подходящ със Зелената си зала именно за щури детски тържества. Залата се затваря само за вашия рожден ден и забавата започва. Озвучаването го избирате вие, украсата можем да направим според вашите предпочитания и идеи, а на телевизорите в залата може да върви любимото на децата детско филмче, снимки или каквото друго изберете.

Emotion club 453

Децата обичат да се маскират и карнавалът почти винаги и безотказно работи. Ако празнувате рожден ден на момиченце принцесите, русалките и феите са вашите герои. А ако е момче – то е ясно – супер героите, любимите самолети или пък друго.Поне за част от тържеството, защото няма нищо по-непостоянно от децата и на тях бързо им омръзва всичко.

А когато се наситят на карнавала – спокойно. Имаме решениетоX-BOX 360 Kinect и забавата продължава. X-BOX 360 Kinect е интерактивна игра, обособена в отделна зала, в непосредствена близост до Зелената зала. Чрез 3D motion сензори всяко движение на играча се улавя и пренася директно в играта. Така децата могат да са рамо до рамо с Мики Маус, Питър Пан, Мечо Пух, Пепеляшка и още много любими герои в зависимост от възрастта им.

3

А имате на разположение и билярд, и touch-screen маса, маса за интерактивни игри, която включва разнообрази от Не се сърди човече до Around In Space.

И не на последно място – какво е рожден ден без торта? Можете да разчитате на нашата кухня за това и да си спестите обикалянето за торта и притеснението за пренасянето и съхранението.

Остава да изберете менюто за малчуганите, а и за техните родители, които ще ги доведат. На каквото и да се спрете от богатото ни меню или пък да предпочетете да подготвим специален за вас кетъринг, можете да разчитате на първокласни свежи продукти, полезни за децата, приготвени с много внимание от нашите готвачи.

И в крайна сметка, най-страхотният рожден ден е на лице, а вие можете да се радвате на усмивката на лицето на малчугана ви, който, бъдете сигурни, цяла година ще помни този рожден ден. Чак до догодина, когато отново ще е специален.

8

Comments are closed.